"keep calm, stay safe"

IndiciaTech.nl is de handelsnaam waaronder Antonio Chan als zelfstandige ondernemer zijn diensten aanbiedt.

Antonio is vanaf 1998 werkzaam in de ICT. Hij is destijds begonnen als trainee netwerkbeheerder en heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Hierdoor heeft hij een stevige technische en organisatorische achtergrond opgebouwd en ervaren in de de verschillende bedrijfsculturen. Hij heeft zich van technisch systeem- en netwerkbeheerder ontwikkeld tot concernbrede Security & Privacy Officer. Om zijn certificeringen te onderhouden houdt hij zijn kennis op niveau, door geregeld cursussen en workshops te volgen én zelf te geven. Het delen van kennis staat bovenaan.

Enkele kenmerken: vrolijk, enthousiast, ambitieus, leergierig, analytisch, communicatief vaardig, perfectionistisch, initiatief, innovatief, creatief, stressbestendig, vrijheid, klantgericht, mensgericht, gelijkwaardigheid, ondernemend, doorzettingsvermogen, resultaatgericht, teamspeler en flexibele instelling.

Zijn certificeringen treft u onderaan deze pagina.

 

Introductie? Neem vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. op.